Hotel Gastronòmic

Si està pensant fer una escapada gastronòmica al Pirineu de
Lleida, els restaurants de l’Hotel Pessets & Spa li proposen un viatge de sabor i tradició pensat per autèntics gurmets. La nostra oferta es basa en els productes artesans d’elaboradors locals i en una cuina que mira la temporada i la qualitat. L’Hotel Pessets està certificat amb la marca Hotel Gastronòmic per l’Agència Catalana de Turisme.

menjador Hotel Pessets

Restaurant P7S

El Restaurant de l’Hotel és un lloc ideal per a degustar la millor cuina pallaresa tradicional i de nova creació. Productes autòctons i de temporada, i unes instal·lacions i un servei adequat a la nostra cuidada gastronomia. El Restaurant Pessets és membre de l’Associació Gastronòmica la Xicoia, i de la Fundació Institut Català de la Cuina. Distintiu de qualitat de la Marca Cuina Catalana.

La Formatgeria

La Formatgeria és un espai on gaudir de la cuina de l’Hotel Pessets
en un format més informal i on el producte estrella són els
formatges i les carns
que ens ofereixen els productors artesans del
Pallars.

Obert durant la temporada d’hivern

El Xiringuito del Jardi. Bar a la piscina del hotel

El Xiringuito del Jardí

Restaurant d’estiu situat al jardí de l’hotel que ofereix, en un
ambient informal, una carta de plats per compartir, carns a la brasa,
i postres d’autor
.

Obert durant la temporada d’estiu (Juliol i agost)

Cafè Pessets

Cafè Pessets

El Cafè Pessets és un espai que combina Restaurant, Bar, Botiga de vins i formatges, i espai per exposicions i actes socials. Està situat a l’edifici modernista de l’antic Hotel Pessets. La cuina del Cafè Pessets es basa en els productes autòctons de qualitat servits en format tapa o mitja ració de manera que els àpats es converteixen en un festival de sabors que combinen a la perfecció amb l’extensa carta de vins que s’ofereix.

Borda del Batlliu

La Borda del Batlliu està situat al Celler que tenim prop d’Olp. És una braseria i rostisseria de muntanya, on gaudir de les millors carns i vins del país.

Les reserves són per grups de més de 10 persones.