Habitacions

Les habitacions de l’Hotel Pessets & Spa de Sort, han sigut dissenyades per adaptar-se a tota mena de viatges i necessitats. Acollidores i equipades, podrà triar entre habitacions estàndard, amb terrassa i vista al jardí, àtics, junior suites i suites.

Habitació estàndard

Les habitacions estàndard de l’Hotel Pessets & Spa ofereixen un dormitori complet amb 2 llits o llit de matrimoni, a escollir en funció de les seves necessitats. Així mateix, totes tenen l’opció d’esdevenir habitacions triples. Tenen vistes exteriors al jardí o al poble de Sort. Totes tenen minibar i algunes tenen aire condicionat.

Habitació terrassa al jardí Hotel Pessets Restaurant Spa

Terrassa amb vistes al jardí

Les habitacions amb terrassa de l’Hotel Pessets & Spa destaquen per les seves agradables vistes al jardí. El dormitori té una capacitat per a 2 persones i el bany privat. Totes tenen aire condicionat, minibar i bullidor d’aigua per a infusions de cortesia.

Habitació àtic Hotel Pessets

Àtic

Les habitacions a l’àtic de l’Hotel Pessets & Spa són un dels allotjaments de muntanya més especials. Estan ubicades a les golfes de l’hotel. Totes elles es distingeixen per la seva decoració rústica, alegre i desenfadada, inspirada en les estacions de l’any. Tenen la possibilitat de convertir-se en habitacions triples. Totes tenen aire condicionat i minibar.

Habitació familiar Hotel Pessets Restaurant Spa

Familiar

Les habitacions familiars són estances de més de 25 m² amb capacitat fins a 5 persones. Un espai que totes les famílies necessiten. Tenen un llit de matrimoni i 3 llits individuals. Disposa de 2 banys, un amb dutxa i l’altre amb banyera. Disposen d’aire condicionat, minibar i bullidor d’aigua per a infusions de cortesia.

Suite Junior Hotel Pessets

Junior suite

Les habitacions Junior Suite a Sort de l’Hotel Pessets & Spa estan ubicades a les golfes de l’hotel. Són àmplies, amb capacitat fins a 4 persones, tenen llit de matrimoni i 2 llits individuals en un saló annex, bany amb dutxa i banyera. Disposen d’aire condicionat, minibar i bullidor d’aigua per a infusions de cortesia.

suite 442 Hotel Pessets

Suite 442

Pels que volen un allotjament únic hem reservat l’habitació suite 442 de l’Hotel Pessets & Spa. Es tracta d’una de les habitacions més àmplies del nostre hotel de muntanya, plenes de caràcter i encant, amb un llit de matrimoni, sala d’estar, bany complet i tota mena de serveis a mida: minibar, 2 televisors de pantalla plana, aire condicionat i bullidor d’aigua per a infusions de cortesia.