Esdeveniments

L’Hotel Pessets & Spa és un hotel a Sort amb un espai reservat per a esdeveniments i reunions d’empresa. Amb servei especial i capacitat per acollir fins a 180 persones, és un lloc ideal per organitzar tota mena de celebracions.

Reunions d'empreses a l'Hotel Pessets. Photo by Headway on Unsplash

Reunions

Ubicada devora el hall, amb llum natural i espai per a 50 persones. La nostra sala està equipada amb projector, wifi, pantalles, cadires i taula. És perfecte per a reunions de feina, esdeveniments, incentius…
45 cap. 35 cap. 25 cap.

Boda a l'Hotel Pessets

Bodes

L’Hotel disposa de varies sales acondicionades per a la celebració de tot tipus de banquets, així com una acurada selecció de menus adaptats a cada esdeveniment.

El Casament és sempre un esdeveniment especial, ple d’emocions. Emocions que els nuvis volen viure i compartir amb la seva família i els seus amics en una celebració tan especial i irrepetible com sigui possible.

A l’Hotel Pessets, posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions, el saló de banquets i el jardí, i el nostre saber fer, professionalitat, bona cuina i bon servei, perquè aquest dia sigui inoblidable, no tan sols pels nuvis sinó també per tots els convidats.

Banquets a l'Hotel Pessets, Restauran t& Spa

Banquets

Des d’un dinar d’empresa de fins a 150 persones a una petita festa d’aniversari, passant per qualsevol mena de festa familiar o d’amics, a l’hotel Pessets tenim un espai i un menú per a cada esdeveniment