Apartaments

Disposem de dos edificis d’apartaments situats al centre de Sort. Els Adelaida I estan situats dins del mateix complex de l’Hotel Pessets, tenen accés directe al jardí-piscina i a la nova zona Spa-Wellness. Els Adelaida II estan situats entre l’Avinguda Comtes del Pallars i el Carrer Major, les dues vies comercials més importants de Sort. Es tracta d’un edifici modernista de valuós valor cultural, seu de l’antic Hotel Pessets. A la planta baixa d’aquest edifici es troba el Cafè Pessets, restaurant-bar-botiga on podrà gaudir d’una deliciosa cuina minimalista amb els millors productes de la comarca. Els clients allotjats als Apartaments Adelaida poden gaudir dels mateixos serveis complementaris de l’hotel.

S’hi admeten animals de companyia amb un suplement.
Consultar condicions

Apartaments Adelaida 1. 2-4pax. Hotel Pessets. Sort

Apartament 2/4 pax
Adelaida I

Apartaments de 2 a 4 places, amb cuina americana totalment equipada, microones, bany complet, menjador-sala d’estar, TV. Disposen d’1 habitació doble i 1 sofà llit individuals al menjador. Tots els apartaments són exteriors amb vista al jardí o al poble. Bugaderia amb màquina rentadora i assecadora a la planta baixa. S’hi admeten animals de companyia.

Apartament 6-8 persones. Apartaments Adelaida

Apartament 4/6 pax
Adelaida I

Apartaments de 4 a 6 places, amb cuina totalment equipada, microones, 1 bany complet, menjador-sala d’estar i TV. Disposen de 2 habitacions dobles i 2 sofàs llit individuals al menjador, excepte els de la planta superior sota teulada que disposen d’1 habitació doble i d’unes golfes amb 4 llits. Tots els apartaments Adelaida I són exteriors amb vista al jardí o al poble i disposen de bugaderia amb màquina rentadora i assecadora a la planta baixa. S’hi admeten animals de companyia.

Apartaments Adelaida 2. 2-4 pax. Hotel Pessets. Sort

Apartament 2/4 pax
Adelaida II

Apartaments de 2 a 4 places, amb cuina americana totalment equipada , microones, bany complet, menjador-sala d’estar i TV. Disposen d’’1 habitació doble i 1 sofàs llit individuals al menjador. Tots els apartaments Adelaida II són exteriors amb vistes al poble o al carrer Major i disposen de bugaderia amb rentadora i assecadora a l’entresol. A la part baixa d’aquest edifici de façana modernista hi trobem el Cafè Pessets, bar-restaurant-botiga.

Apartament adelaida II

Apartament 4/6 pax
Adelaida II

Apartaments de 4 a 6 places, amb cuina americana totalment equipada, microones, 2 banys, menjador-sala d’estar, TV. Disposen d’1 habitació doble i d’unes golfes amb 4 llits. Tots els apartaments Adelaida II són exteriors amb vistes al Carrer Major i disposen de bugaderia amb rentadora i assecadora a l’entresol. A la part baixa d’aquest edifici de façana modernista hi trobem el Cafè Pessets, un bar-restaurant-botiga on trobareu els millors productes de la comarca.