Web oficial Hotel Pessets Restaurant & SPA
WIFI Gratuït | 973 620 000

Activitats

Hotel Pessets Restaurant & SPA

El Pallars Sobirà és una comarca amb moltes possibilitats i volem que el visquis al 100%. Hi ha una tria molt gran de coses a fer i veure. El nostre equip et pot ajudar a dissenyar una experiència a mida. Escriu-nos o pregunta a recepció.

Riu

Pel mig de Sort passa la Noguera Pallaresa, riu de 146 km, 40 dels quals són navegables, un dels rius d’aigües braves més coneguts i apreciats per a la pràctica d’esports de riu, tant pels turistes que venen a fer activitats puntualment com pels esportistes més experimentats, la qual cosa ha fet que Sort hagi estat proclamada Destinació turística esportiva per la Generalitat de Catalunya.

El riu té trams de tots els nivells, des del més senzill (I) per nens i principiants fins als més complicats (grau V sobre l’escala de VI). Rafting, hidrospeed, cursos de piragua, canoes… però també descens de barrancs, escalada, multiaventura… Les empreses dedicades als esports d’aventura de la comarca l’ajudaran a gaudir-ne amb la màxima seguretat.

Sort té una llarga tradició en les competicions de riu, acollint competicions de gran importància com:

  • Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa* (cada any des de 1960)
  • Final de la Copa d’Europa de Descens* (1980)
  • Campionat del Món Júnior de Descens* (1988)
  • Campionat del Món d’Estil Lliure (2001)
  • Campionat d’Europa d’Estil Lliure (2004)
  • Campionat del Món de descens d’aigües braves Sort (2010)
  • Copa del Món d’Estil Lliure (2014)

Neu

Les muntanyes del Pallars van ser de les primeres de Catalunya en ser recorregudes amb esquis. Quan arriba el fred, el Pallars es cobreix de neu per donar la benvinguda a tots aquells amants dels esports d’hivern que cada any ens visiten en busca d’un esquí en familia, tranquil, sense presses ni aglomeracions, i en un entorn paissatgístic inigualable.

Les estacions d’esquí d’Skipallars (Port-Ainé 16 km. i Espot-Esquí 30 km.) són les més properes a casa nostra, i Tavascan a 40 Km.), però des del Pallars Sobirà tindrà també un accés ràpid i preferent a l’estació d’esquí de Baqueira-Bonaigua-Beret 40 km. a través del Port de la Bonaigua. Per als amants de l’Esquí de Muntanya el Pallars Sobirà és el paradís amb infinitat de Pics i Pendents esperant a ser dominades.

Muntanya

El Pallars Sobirà és una comarca de muntanya que està recorreguda per una gran quantitat de rutes i senders que es poden fer a peu i que van des de l’Alta muntanya fins a les passejades tranquiles per les valls. Rutes pel GR-11, pel Parc Nacional d’Aiguestortes i Estany de Sant Maurici, pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, rutes Transfrontereres, i passejades i excursions per tots els nivells. L’Hotel Pessets disposa d’un punt d’informació de rutes a peu que podrà fer des de la porta del mateix establiment.

Al Pallars Sobirà podreu recórrer l’únic Parc Nacional de Catalunya i admirar els més de 200 llacs de muntanya, entre els que destaca l’Estany de Sant Maurici, i la majestuosa muntanya dels Encantats, símbols del Parc i del Pirineus.
El parc nacional compta també amb oficines d’interpretació i museus temàtics com és el cas de l’EcoMuseu del Pastor de Llessui, a 10 km. de Sort.

La comarca del Pallars Sobirà està envoltada de zones d’important interés paissatgístic, és per això que recentment s’ha creat el Parc Natural de l’Alt Pirineu, que engloba el 80% de tot el territori pallarès.

Moturisme

L’hotel Pessets està situat al costat de la N-260, una de les carreteres amb més prestigi pel sector moter. Des de l’hotel podrà organitzar una infinitat de rutes que tindran les muntanyes i les corbes com a element definitori. Pot creuar els Pirineus d’est a oest o voltar-los a través de 3 països diferents. A més, disposem de garatge gratuït per la seva moto i estem certificats amb el segell Moturisme de la Diputació de Lleida. L’Hotel Pessets és un paradís pels amants de la moto.

El convidem a visitar la web The 260 route on podrà organitzar una veritable ruta motera Transpirinaica, des del Mediterrani fins a l’atlàntic, amb els serveis dels millors professionals del sector i una acurada selecció dels millor establiments hotelers.

Cicloturisme

L’hotel Pessets disposa d’un local especial per a guardar, reparar i netejar la seva bicicleta. La nostra situació, al mig dels Pirineus i al costat de la carretera N-20 i la C-13 ens ofereix la possibilitat d’una gran varietat de rutes tant de BTT com de bicicleta de carretera. Al nostre establiment s’hi han allotjat els millor equips ciclistes professionals. El nostre Spa i el serveis de massatges són un excel.lent complement de qualsevol esportista. Sabem el que necessita un ciclista i tenim cura de la seva atenció i del seu material.