Ofertes

CAFÈ & HOTEL PESSETS

2 dies en Allotjament a l’Hotel +1 circuit SPA + 1 Sopar al Cafè Pessets per 79,60 €

Raquetes al Parc Natural

1 A, 1 SPA, 1 RAQUETES de Neu amb Guia pel PARC NATURAL. Des de 55€ pers.

Apartaments SKi 14-15

Lloguer d’Apartaments per tota la temporada d’esquí des de 702 €

[ + Ofertes ]

Restaurant

El Restaurant de l´Hotel és un lloc ideal per a degustar la millor cuina pallaresa tradicional i de nova creació. Productes autòctons i de temporada, i unes instal.lacions i un servei adequat a la nostra cuidada gastronomia. El Restaurant Pessets és membre de l’Associació Gastronòmica la Xicoia, i de la Fundació Institut Català de la Cuina. Distintiu de qualitat de la Marca Cuina Catalana.

Al Restaurant de l’Hotel Pessets renovem la carta a diari per oferir-vos els productes de temporada i de mercat en el seu just moment. Es per això, que la nostra és una carta viva, en constant evolució, i a un preu fix, com si es tractés d’un menú però amb l’opció d’enriquir-lo amb altres plats més elaborats que suposen un increment de preu, a base de suplement. Tenim cura de la proximitat dels productes que emprem, però sobretot de la qualitat dels mateixos.

El menú de temporada és l’opció ideal per conèixer la cuina de casa Pessets d’arrel pallaresa, amb producte del país i de temporada. Un menú que anirà canviant amb les estacions de l’any i amb el que ens ofereixi la terra.

menjador del restaurant Hotel Pessets