Ofertes

CAFÈ & HOTEL PESSETS

2 dies en Allotjament a l’Hotel +1 circuit SPA + 1 Sopar al Cafè Pessets per 79,60 €

Raquetes al Parc Natural

1 A, 1 SPA, 1 RAQUETES de Neu amb Guia pel PARC NATURAL. Des de 55€ pers.

Apartaments SKi 14-15

Lloguer d’Apartaments per tota la temporada d’esquí des de 702 €

[ + Ofertes ]

Història

La primera referència històrica sobre la família Pessets data del 1830 quan en uns capítols matrimonials es fa menció al senyor Antonio Rafel i Viladomat com a cafeter i propietari del Cafe Pessets de Sort.

Amb els anys i el pas de les successives generacions la cafeteria esdevingué Hostal i Hotel.

A Antonio Rafel el seguí el seu net Josep Farré Rafel que es casà amb Adelaida Betriu, artifex del prestigi que adquirí el Restaurant de Casa Pessets i que encara conserva.

La següent generació, Paquita Farré Betriu i el seu marit Ramon Aytés Pla s’embarcaren en la construcció de l’actual Hotel Pessets, i el seu fill Josep Ramon Aytés Farré i esposa Mª Carme Gallardet Faurat ampliaren el negoci familiar amb els Apartaments Pessets-Adelaida i la remodelació de l’antic Hotel-Cafè Pessets convertit ara en un modern bloc d’apartaments i en una atractiva cafeteria-restaurant.

Actualment, la Setena generació de la familia Pessets, el Ramon, l’Aleix i l’Adelaida Aytés Gallardet i les seves respectives parelles es fan càrrec de les instal.lacions a l’espera que els nostres clients ens segueixin donant la seva confiança molts anys més.